Ενημέρωση για την αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών Κομοτηνής

Η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ενημερώνουν τους οικότροφους των φοιτητικών εστιών στην Κομοτηνή.

29-11-2013-pamthΗ Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ενημερώνουν τους οικότροφους των φοιτητικών εστιών στην Κομοτηνή.

 

 

 

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΑΜΘ) συμμετέχοντας ως εταίρος στο έργο ELIH-MED (Ενεργειακή αναβάθμιση κοινωνικών κατοικιών στη Μεσόγειο) σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), πραγματοποιεί πιλοτική εφαρμογή ενεργειακής αναβάθμισης στα 5 κτίρια των Φοιτητικών Εστιών του ΔΠΘ στην Κομοτηνή.

Δεδομένου ότι έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης σε ένα από τα 5 κτίρια των φοιτητικών εστιών, η ΠΑΜΘ προσκαλεί τους οικότροφους των φοιτητικών εστιών, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στη λέσχη της Πανεπιστημιούπολης για να ενημερωθούν για την εξέλιξη των εργασιών και τα οφέλη της ενεργειακής αναβάθμισης και να συμμετάσχουν παράλληλα στις περιηγήσεις πεδίου, που θα πραγματοποιηθούν από εκπροσώπους του ΔΠΘ, από τις 12.30 πμ έως τις 15.30μμ. 

Στην εκδήλωση με τίτλο «LiveGreen» οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της πιλοτικής εφαρμογής, να ενημερωθούν από τους υπευθύνους του έργου, αλλά και να εκφράσουν τη γνώμη τους ή να κάνουν ερωτήσεις.