Σεκιούριτι στα κέντρα κράτησης Αλλοδαπών

Διαγωνισμός ανάθεσης της φύλαξης των τριών στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών σε εταιρείες σεκιούριτι προκηρύχθηκε πριν από μερικές ημέρες.

28-11-2013-kentro kratisisΔιαγωνισμός ανάθεσης της φύλαξης των τριών στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών σε εταιρείες σεκιούριτι προκηρύχθηκε πριν από μερικές ημέρες.

 

 

 

Στο εισαγωγικό τμήμα περιγράφεται ο σχετικός ανοικτός διαγωνισμός, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των στα τρία αυτά κέντρα.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός θα γίνει ύστερα από κανονική προθεσμία τουλάχιστον 52 ημερών, από την ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης στην Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Τόπος του διαγωνισμού ορίζεται ο 8ος όροφος και το γραφείο 5 του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λ. Κατεχάκη.

Ημερομηνία διεξαγωγής του ανοικτού διαγωνισμού θα είναι η 13η Ιανουαρίου 2014. Οι προσφορές που θα κατατίθενται μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία, είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται από την υπηρεσία που διενεργεί το διαγωνισμό.

Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται δημόσια, ο χρόνος ισχύος των προσφορών ορίζεται σε 180 ημέρες (ημερολογιακές), προσμετρούμενες από την επομένη ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού. Οι προσφορές που ο χρόνος ισχύος είναι μικρότερος θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώσεις παρόχων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, ευνεταιρισμοί και κοινοπραξίες παρόχων.

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση