Πανθρακικός: Προπονήθηκε ο Μίκουλιτς, ατομικό για τέσσερις

Πανθρακικός: Προπονήθηκε ο Μίκουλιτς, ατομικό για τέσσερις

panthrakikos

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού την Παρασκευή (8/11), για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ακης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει πληθώρα προβλημάτων με πιθανές απουσίες ποδοσφαιριστών από τη συγκεκριμένη συνάντηση με αποτέλεσμα η προετοιμασία να μην είναι αυτή που επιθυμεί ο προπονητής.

Συγκεκριμένα οι Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Μερίνο, και Ζοσέ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με τον τελευταίο να συγκεντρώνει κάποιες λιγοστές πιθανότητες ώστε να είναι στην αποστολή.

Ο Μίκουλιτς συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο έμπειρος κροάτης ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαιχτών του.

Στην αναμέτρηση του Ηρακλείου δεν θα αγωνιστεί ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος, που στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα και να απουσιάσει από το παιχνίδι του Ηρακλείου.

Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (9/11) και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη όπου θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Ηράκλειο.

Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (11/11).

http://www.sport.gr

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση