Εντός έδρας ήττα από τη Ροδόπη για τη γυναικεία ομάδα των Μετεώρων

Εντός έδρας ήττα από τη Ροδόπη για τη γυναικεία ομάδα των Μετεώρων

549588 10151894247009491 1454333230 n

Για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών η ομάδα των Μετεώρων γνώρισε την ήττα με 4-1 από τη Ροδόπη '87 σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος».

Οι ποδοσφαιρίστριες του Σπύρου Τσιάκαλου έκαναν φιλότιμη προσπάθεια, πάλεψαν το παιχνίδι, αλλά οι παίκτριες της Ροδόπης ήταν πιο έμπειρες κι αυτό φάνηκε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Ήταν πιο καλές στην τελική προσπάθεια και κάπου εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι.
Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τα Μετέωρα, που όμως σαφώς έχουν πολύ καλύτερη ομάδα από πέρυσι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.
Το σκορ άνοιξε στο 27΄ όταν η Περιβολοπούλου ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από την Καρασούλη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα η ίδια, κάνοντας το 0-1.
Στο 34΄ η ομάδα της Ροδόπης διπλασίασε τα τέρματά της με την Κακουλίδου και το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα του α΄ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα μπήκαν αρκετά καλά και μείωσαν το σκορ μόλις στο 48΄ ύστερα από ατομική προσπάθεια της Τσαβέα.
Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 77΄, όταν η Παρμαζή με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-3.
Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε η Περιβολοπούλου με μακρινό σουτ στο 85΄.
Διαιτητής ήταν ο Αγγελούλης με βοηθούς τους Μακρής και Κοτούμπας της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΜΕΤΕΩΡΑ: Νέστορα, Κατσαρού (78΄ Καραγιάννης), Κατσογιάννη, Τσαραπατσάνη, Τσαβέα (85΄ Μ. Τσιούμα), Καρπούζα, Πλακίδου, Καρασούλη, Κατσάρα, Τασούλα, Μπαταλογιάννη (72΄ Δραγατογιάννη).
ΡΟΔΟΠΗ '87: Θεδωρακοπούλου, Κυριάκου, Παρμαζή, Φλώρου, Γεωργαντά, Γιαζάρη, Κακουλίδου, Λαζερμπίτζε, Περιβολοπούλου, Μανέτα, Συμεωνίδη.

Facebook Page

Διαφημιση

Διαφημιση