Πανθρακικός: Χωρίς προβλήματα με Βέροια

Πανθρακικός: Χωρίς προβλήματα με Βέροια

203503

Στο δεύτερο του παιχνίδι εντός έδρας στη φετινή σεζόν, ο Πανθρακικός θα κοντραριστεί με τη Βέροια (18:15, Novasports4). Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς έχουν από πέντε βαθμούς.

Η ομάδα της Κομοτηνής τη μοναδική της νίκη φέτος την έχει στην έδρα της, ενώ η "βασίλισσα του βορρά" έχει μόνο ισοπαλίες μακριά από το... σπίτι της.

Ως γηπεδούχος ο Πανθρακικός μετρά σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στη Βέροια, τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Από τα πέντε παιχνίδια το ένα είναι για το Κύπελλο, τα τρία για τη Β' εθνική και μόνο ένα για τη Σούπερ Λιγκ, στο οποίο η Βέροια πανηγύρισε και τη μοναδική της εκτός έδρας νίκη.

Ο Ακης Μάντζιος δύο φορές έχει βρεθεί απέναντι στον Πανθρακικό και μετράει μία νίκη (3-2 με τον Θρασύβουλο) και μία ήττα (2-0 με την Κέρκυρα).

Ο Πανθρακικός υποδέχεται την ομάδα της Ημαθίας και όπως όλα δείχνουν, θα έχει όλα τα «όπλα» του διαθέσιμα. Κι αυτό επειδή οι Δημήτρης Κουτσόπουλος, Μαξίμ Ζοσέ και Πάπε Εμπόου πήραν μέρος στην προπόνηση, χωρίς να αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση.

Αναλυτικά η αποστολή: Χρήστου, Τζάνης, Αθανασιάδης, Ντιόγκο, Λαδάκης, Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Κατσικοκέρης, Ρομέου, Μίκουλιτς, Κάσες, Πόποβιτς, Σέρεμετ, Εμπόου, Ζεκίνια, Παπαγεωργίου, Ζοσέ, Τριανταφύλλου και Ιγκόρ.

Λαδάκης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο παίκτης του Πανθρακικού, Αντώνης Λαδάκης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα αναφέροντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο: «Ένας βαθμός έκτος έδρα είναι σημαντικός. Αυτό που μας βοηθά είναι η καλή απόδοση. Περιμένουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας, να το εκμεταλλευτούμε και να ανέβουμε βαθμολογικά».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Βέροια: «Φέτος είναι μια άλλη χρονιά.  Έχουμε οδηγό το προηγούμενο ματς. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί είναι ένα δύσκολο ματς. Η Βέροια έρχεται από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα και σίγουρα θα θέλει βαθμούς. Εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα και να μην δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το ποδόσφαιρο τελειώνει στα ενενήντα λεπτά. Μέχρι τότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και από δικά μας λάθη δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που δικαιούμαστε. Στο ποδόσφαιρο έτσι και κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου μας. Το καλό είναι ότι κάνουμε φάσεις, δεν παίζουμε μόνο άμυνα και έχουμε αρκετές τελικές φάσεις. Ελπίζω να συνεχιστεί και στο επόμενο παιχνίδι για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το μηδέν».

Για το τι πρέπει να προσέξουν στο ματς κόντρα στη Βέροια: «Δεν πρέπει να παρασυρθούμε απ' το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε. Να είμαστε ήρεμοι και αποφασιστικοί στις μονομαχίες. Συγκέντρωση είναι το κλειδί για να κρατήσομε το μηδέν και θα πάρουμε τη νίκη».

novasports.gr