Αυτές είναι οι 8 καλύτερες xριστουγεννιάτικες ταινίες

Αυτές είναι οι 8 καλύτερες xριστουγεννιάτικες ταινίες

438630123bf81ffbc6f31e7eedba4c17 XL

Οι γιορτές είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσουμε στον καναπέ με τον αγαπημένο μας και να χαθούμε στη μαγεία των χριστουγεννιάτικων ταινιών. Βρήκαμε τις 8 ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε φέτος ώστε να σας πλημμυρίσει το christmas spirit.

ELF: Μπορεί να μετρά ήδη μία δεκαετία, όμως το «Elf» με τον Will Ferrell δε θα μας κάνει να το βαρεθούμε ποτέ. Ο Buddy, ένα ξωτικό του Άη Βασίλη, ξεκινά ένα ταξίδι ώστε να βρει το βιολογικό του πατέρα. Γεννήθηκε στο Βόρειο Πόλο και επειδή όλη του τη ζωή την πέρασε σαν ξωτικό, αυτό πιστεύει πως είναι στην πραγματικότητα. Το ταξίδι λοιπόν στην πόλη, κρύβει πολλές εκπλήξεις που θα χαρίσουν σου χαρίσουν άφθονα γέλια.
Επειδή όμως όλες οι ταινίες το θέλουν το love story τους, το αντικείμενο του πόθου του Buddy υποδύεται η Zooey Deschanel με ένα απαίσιο ξανθό χρώμα στα μαλλιά.

A CHRISTMAS CAROL. Πρόκειται για την τελευταία κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού παραμυθιού του Charles Dickens. Προβλήθηκε στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2009 και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Jim Carrey. Στο έργο παίζουν επίσης ο Gary Oldman και ο Cοlin Firth. Η ιστορία αναφέρεται στο γνωστό -τσιγγούνη- χαρακτήρα Ebenezer Scrooge που το βράδυ των Χριστουγέννων τον επισκέπτονται τρία μυστηριώδη πνεύματα που τον ταξιδεύουν στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του προκειμένου να τον κάνουν πιο ευαίσθητο.

HOME ALONE. Από τις κλασσικότερες ταινίες των εορτών. Το 1990 ο Macaulay Culkin έμεινε μόνος στο σπίτι και το προστάτεψε από τους ληστές Όσες φορές και να το δεις, ακόμη ξεκαρδίζεσαι. Ας παραλείψουμε τις τρεις κινηματογραφικές συνέχειες που ακολούθησαν όμως.

LOVE ACTUALLY. Η ταινία που τρέξαμε πριν 10 χρόνια να δούμε στο σινεμά και δεν παραλείπουμε να την προσθέτουμε στις λίστες με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Ευαίσθητη, αστεία, ρομαντική και γεμάτη Χριστούγεννα, η ταινία που πρωταγωνιστούν όλα τα μεγάλα ονόματα της Βρετανίας(πχ. Hugh Grant, Liam Neeson, Keira Knightley, Emma Thomson κλπ.), έχει και ένα μοναδικό soundtrack. Τη συγκεκριμένη μην παραλείψεις να τη δεις. Και φέτος.

ΝEW YEAR'S EVE. Η σπονδυλωτή ταινία του Garry Marshall εξιστορεί την ιστορία πολλών ζευγαριών την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer,Sarah Jessica Parker, Jessica Biel, Lea Michele, Ashton Kutcher, Zac Efron, Alyssa Millano κλπ. Μπορεί να μην είναι από τις καλύτερες, είναι όμως γεμάτη Νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα.

THE HOLIDAY. Η ταινία του 2006 με πρωταγωνιστές την Kate Winslet, Jude Law, Cameron Diaz, Jack Black εξιστορεί την ιστορία δύο γυναικών που αντιμετωπίζοντας προβλήματα στις σχέσεις τους, αποφασίζουν να ανταλλάξουν σπίτια για τις γιορτές.

FOUR CHRISTMASES. H Reese Witherspoon και ο Vince Vaughn είναι νιόπαντροι και αποφασίζουν να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων και με τους τέσσερις γονείς τους οι οποίοι είναι χωρισμένοι. Μία περιπέτεια με αρκετό γέλιο και πολύ φαγητό.

THE POLLAR EXPRESS. Την παραμονή Χριστουγέννων ένα παιδί επιβιβάζεται σε ένα μαγικό τρένο ώστε να πάει στο χωριό του Άη Βασίλη. Μία ταινία κινουμένων σχεδίων που το 2004 απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και απο τότε φιγουράρει ανελλιπώς στα χριστουγεννιάτικα τηλεοπτικά προγράμματα.